Searching Inventory...

Bilförmedling

Har Du en läcker amerikanare i kanonskick, som du av någon anledning vill / måste skiljas ifrån? Kanske är du på jakt efter en ny bil eller har en bil som du skulle vilja byta in?

Vi på Dreamcars kan hjälpa dig med försäljning av bilen, att hitta drömbilen eller möjligtvis hjälpa dig att byta in din bil mot något nytt intressant. Vi har ett brett kontaktnät och lång erfarenhet av USA bilar och vi erbjuder möjligheten att slippa ta hand om affären själv. Vi tar hand om alla delar fram tills att bilen är såld. Vår hemsida har många besökare och vi annonserar i flera av de största biltidningarna som riktar sig till denna målgrupp – bland annat Bilsport Classic. Din bil kommer att ses av många och möjligheten att få ut det pris Du vill ha ökar. Kontakta oss så pratar vi om saken.

Kontakt

Telefon: 0707-19 57 56
Mail: info@dreamcars.se

Dreamdeal

Dreamdeal är en annonsplattform där du som privatperson själv kan annonsera din bil.. Vår hemsida har många besökare från rätt målgrupp som gör det lättare för dig att hitta rätt köpare. När du annonsera din bil på Dreamdeal tar du själv hand om affären och kontakten. Du lägger enkelt ut din bil genom vårt formulär och skriver i information om bilen och laddar upp de bilder du vill ha med i annonsen. Glöm inte skriva med telefonnummer eller mail.
Vi på Dreamcars tar inte hand om de affärer som sker via Dreamdeal utan detta sker mellan säljare och köpare. Dreamdeal är en fantastisk möjlighet för dig som önskar sälja en bil men vill ta hand om affären själv eller för dig som letar efter drömbilen.

Har du frågor kring Dreamdeal kan du maila dreamdeal@dreamcars.se

Autodoc.se
Motordoctor.se
Bildelar24.com
retro-signs.se